întrebari frecvente

Am urmarit fotografiile de pe site și ne-ar plăcea să fii fotograful nostru de nuntă. Care este procedura de urmat?

Primul lucru este să vă interesaţi dacă sunt disponibil la data când aveţi nunta. Un lucru ideal ar fi să ne întâlnim faţă în faţă să ne cunoaștem, să stăm la povești pentru a pune la punct toate detaliile . Pentru rezervarea datei este necesar să semnăm un contract şi să achitaţi un avans. Contractul conferă de ambele părţi garanţia seriozităţii colaborării.

Va deplasati si in alte localitati?

Da, ne deplasam oriunde in tara pentru a fotografia nunti. Ador călătoriile. Mă deplasez cu plăcere oriunde chiar în afara ţării. Costurile de transport si cazare nu sunt incluse in oferta de pret.

Cat dureaza o sedinta foto?

In ziua nuntii – dureaza atat cat va puteti voi permite sa „lipsiti” de la eveniment. Ideal ar fi 1 ora si jumatate. La sedintele foto de logodna sau de dupa nunta dureaza in medie 2-4 ore.

Câte fotografii vom primi de la nunta noastră? Diferă numărul de fotografii de la un pachet la altul?

Nu există limită de fotografii! Indiferent de pachetul pe care îl contractaţi, voi fotografia tot ceea ce consider că merită fotografiat, fără a mă restricţiona în vreun fel.

Câte fotografii dintre cele pe care le vom primi vor fi prelucrate?

Absolut toate fotografiile pe care le ve-ţi primi sunt prelucrate la nivelul corecţiilor de bază: contrast, luminozitate, saturaţie, crop etc. Anumite imagini eu le prefer în varianta alb-negru şi le voi prelucra aşa, dar vă voi livra şi varianta color, pentru eventualitatea că voi le preferaţi aşa.

Cât timp stai la nunta noastră?

In ziua nuntii stam de la inceput (pregatiri, make-up) pana la sfarsitul petrecerii (maxim ora 5 a.m.)

Faceti sedinte foto Trash The Dress ?

Da. Pentru mine acestea reprezinta sesiuni foto dupa nunta. De fapt sesiunea foto de dupa nunta este o sedinta foto in care putem face orice. „Orice” nu inseamna neaparat stricarea rochiei.

Cât durează până când vom primi fotografiile?

Prelucrarea fotografiilor este un proces laborios. Prefer să nu mă grăbesc la această etapă, pentru că mă angajez să vă ofer un produs fotografic de excepție și intenționez să îmi păstrez promisiunea pentru fiecare eveniment în parte. Acesta este motivul pentru care prin contract îmi rezerv o perioadă de 1-4 luni de la nuntă pentru livrarea imaginilor în format digital dar încerc să vă scurtez așteptarea cât de mult posibil.

Fotografiezi grupuri de persoane?

Familia are poate cel mai important rol la nunta ta, pe lângă voi ca mire și mireasă. Vom stabili toate detaliile pentru a ne asigura că în fotografiile pe care le primești, includem și fotografiile de grup cu familia și cu cei apropiați. Recomand ca fotografiile de grup să le realizăm în natură, afară, dupa biserică sau înainte.

Va ocupati si de filmare?

Cu siguranță! Echipa noastră se ocupă atât de fotografiere, cât și de filmare pentru nunți. Eu sunt fotograf, dedicat în a crea imagini artistice și emoționante, în timp ce soția mea Adriana este videograf, specializată în surprinderea momentelor cheie într-un mod cinematografic. Andrei, fiul nostru, ne susține ca asistent, asigurându-se că totul decurge fără probleme și că avem acces rapid la echipamentul necesar. Prin colaborarea noastră, suntem pregătiți să imortalizăm cele mai frumoase momente ale evenimentului în imagini și în mișcare, oferind cuplurilor noastre o relatare completă și captivantă a zilei lor speciale.

Aveti aparatura de rezerva?

Desigur! Înțeleg importanța unei pregătiri complete pentru orice eveniment, așa că da, am întotdeauna o aparatură de rezervă pregătită pentru situații neașteptate. Astfel, indiferent de circumstanțe, pot garanta că evenimentul va decurge fără probleme și veți avea cele mai bune rezultate posibile.