despre mine

Fotografia postată de Ciprian Donose.          Salut eu sunt Ciprian Donose, m-am nascut in Barlad, judetul Vaslui pe 3 ianuarie 1982, din parinți lucrători la IRB.

Încă din copilărie acestia m-au învatat ce inseamna munca adevarata dar si banul castigat cinstit.

      Am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei Iasi, Colegiul Universitar de Institurori Lb Franceza si de atunci lucrez ca profesor.

     Primul meu job … pe buneeee a fost in liceu, la radio, la Radio Unison Barlad unde am invatat cum sta treaba cu butoanele, castile si microfonul.

    Pasiunea pentru fotografie a plecat de la primul aparat foto cumparat din banii castigati de la radio.  Era un micuț CANON IXUS V3 si apoi au venit urmatoarele … aparate foto … si fotografii frumoase

    Timpul liber mi-l impart intre familie si navigatul pe internet unde creez și administrez mai multe website-uri, stric sau repar pc-urile prietenilor și nu numai sau dau voce reclamelor de la radio & tv.

Nu agreez ura , invidia , minciuna, manelele si prostia omeneasca.

    Îi spun PUIU, MAMI, DOAMNA MEA, ADY – După câţiva ani buni de căsătorie, un bărbat se poate uita la soţia lui fără să o vadă, iar soţia lui poate să vadă ce este în capul bărbatului fără să se uite la el.

    Cu toate acestea, cea mai mare realizare este fiul nostru Andrei Christian.

   Deviza mea : Zambeste ca maine poate nu ai timp ! (un filozof)